lördag 30 maj 2009

Hårspännen


Radiotång, avbitartång, ståltråd och modifierade knappsatser... Det här låter väl snarare som metallslöjd än textilverkstad? Men resultatet har blivit fina hårspännen med retrotyger. En del av dem finns fortfarande kvar på Galleri Hemsytt, men flera par har fått alldeles egna hår att knipa tag i.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad gulliga!! Härligt :D

Kaja sa...

Nämen gud va smart! Jag har kollat en hel del på klädda knappar på sistone, för att matcha ett kantband med. Men inte sjutton hade jag tänkt att man kan ha dem i håret också...

Dottern har precis upptäckt hårspännen, så detta kom ju bara SÅ lägligt!

Carolina sa...

Jättefina!

fante sa...

Vilken häftig idé :-D Tyvärr har M lite för kort hår ;-)

Helena sa...

Fina! Vilken kul idé!

Thea sa...

De är så himla snygga och färgglada. Och såg så himla proffsiga ut med den förpckningen också.

florin design sa...

Vad lustigt, jag har gjort en hel drös hårspännen med klädda knappar ju! Gjorde dem för flera månader sedan men har ännu inte fotat dem... Blir sååå fint!!!!

Botilda sa...

Det är kul pyssel när man väl kommer på hur man bäst gör dem (det inträffar efter klämsår, skärsår och diverse blåsor i händerna och när grundmaterialet är slut så att man måste beställa mer...)

Kaja, mejlar dig.

Fante, ni KLIPPER säkert M:s hår :-o Men faktum är att hårspännena ingalunda behöver reserveras för bara barn utan fungerar alldeles utmärkt även i stora personers hårsvall.

Florin, är det inte rätt ofta så att något nytt dyker upp på flera håll samtidigt. I vintras var det slipovrar, förra året näsduksfodral och till sommaren hårspännen?!

fante sa...

M:s hår klipps nog ;-) Men att jag inte hade tänkt på mig själv :-o

plyschmyran sa...

vad gulliga!