onsdag 8 augusti 2007

T-shirt


Vi har semester och det blir inte mycket pysslat. Men några kvällar för ett par veckor sedan ägnade jag åt den här t-shirten (jo, faktiskt tog den flera kvällar att sy…). Tyget hittade jag i Ohlssons stuvbackar för 35 kronor och mönstret kommer från Ottobre dam (vårnumret 2007). Jag förlängde både livet och ärmarna och kommer att justera lite till nästa gång, men är i stort sett nöjd. Äntligen fick jag också något nytt, inte bara Sprallinen ;-)

5 kommentarer:

Gekko sa...

Jättefin! Tror du det går att få se en bild av den på? Kul att sy till sig själv eller hur?

Botilda sa...

Egentligen borde jag nog nästan bara göra kläder till mig. Det är ju jag som har tom garderob - dotterns fylls på med kasse efter kasse av gåvor och arvelån och hon behöver just ingenting för tillfället. Vem kommer med stora lass kläder till en mamma som totalt ändrat storlek?

Gekko sa...

Hehe, samma här! De senaste två åren har jag ju varit gravid, tjock efter graviditet, smal efter graviditet och nu på väg upp igen i ny graviditet medan modet ändras och jag inte har nåt att ha på mig. Har stora planer om att sy nåt till mig själv nu men har så många projekt i huvudet att jag vet inte var jag ska börja (eller få tiden ifrån...)

Tyrvi sa...

Fin! Är det mönstret bra? Funderade på att modifiera någon av tshirtmönstren till amningströjor i omlottmodell...

Botilda sa...

Tyrvi, jag tycker om mönstret (sen jag förlängde livet och ärmarna så att det passar mig) och tror nog att det rätt enkelt ska gå att modifiera till en lucktröja. Förresten, ärmsluten gillade jag inte. Det är resår som är påsydd från avigsidan och det blev inte snyggt. Nästa topp blir med kantband eller bara fåll där i stället.