söndag 12 oktober 2008

Mera mönster!


Å, nu har jag fått ännu fler väldigt fina mönster. Syswappparmammorna har haft ett mönsterutbyte, och jag är så glad att jag anmälde mig. I det här paketet låg två originalmönster från förr. Jackan är jag säker på att jag gör till Sprallin i vår. Den är bara så fin. Kanske blir det mössan i samma mönster också. Blusen är lite större, men tål definitivt att spara tills den storleken blir aktuell (och det händer ju förr än man anar).

I paketet låg också ett annat slags mönster. Ett korsstygnshjärta ur boken Stich graffitti, och omtänksamma Lillen och jag som skickade paketet lade också med stramalj och vass brodyrnål. Tanken är nämligen att brodera på kläder. Jag har faktiskt länge tänkt prova med korsstygn på plagg, men inte kommit längre än till tanken. Det blir nog ändring nu.

Fina knappar (som jag kan tänka mig till kappan i förra paketet), blå tagtryckknappar och en strykapå-blomma. Och cholkad... Vilket fullmatat paket. Stort tack, Lillen och jag!

4 kommentarer:

Retro Elephant sa...

Vilka fin STIL mönster! Avundsjuk på jack-mönstret :)

//Lina

Botilda sa...

Ja, jackan är väldigt fin, speciellt den rutiga. Om du är alldeles odrägligt avundsjuk får du höra av dig på mejlen så kanske vi kan ordna något ;-)

Charleston sa...

Åh, vilka fina mönster! Dina paket ser alltid så spännande ut. Lyllos! ;-)

Botilda sa...

Ja, jag är riktigt glad för mina nya mönster och hoppas så klart att de som fick av mig också blivit nöjda. Mönsterhemlis var lagom nivå för mig nu i höst.

Snygg klänning Charleston! ;-)