fredag 21 mars 2008

Bortskämda Botilda


Igår kom ytterligare ett paket. Det här från min gulliga stickhemlis, som tycker att jag ska våga prova något nytt. Det gör jag gärna – boken får följa med till stugan i helgen och i kväll ska vi smaka teet (rött med smak av ingefära och mandarin!) och tjuväta på påskgodiset. Hon försöker villa bort mej, hemliga vännen, genom att skicka saker som kommer från olika ställen i landet. Men jag vet vad det stod på poststämpeln.

Tack snälla, omtänksamma hemlis! Jag blev glad över ditt paket. (Och visst får jag ta emot svart, även om jag försöker låta bli att köpa det själv – det passar ju till nästan allt annat jag har, så det blir toppen!)

Uppdatarering:
Måsäggen är vansinnigt goda. Vi håller på att föräta oss! Det röda teet smakar också gott. Och nu vet jag vad jag ska göra med Regia-garnet, det blir (så klart) ett par sockor till, ett par snicketar. Jag tänker i alla fall prova.

5 kommentarer:

Charleston sa...

Oj, vilket fint paket. Kom lagom till påsk!

Jenny sa...

Åh så mysigt att få 2 hemlispaket :-) Jättefina saker.

Anonym sa...

Och jag som bad postfröken göra en suddig stämpel....

Glad Påsk i alla fall och vad glad jag blir att du tyckte om innehållet!

Anonym sa...

Vilka fina grejer du fåt hela tiden. Lyllo dig. Är Regia garnet svart?
/Klockarbarn

Botilda sa...

Jag vet, jag är en lyckost ;-) Flera paket på raken!

Regiagarnet är svart (eller mörkt grått) med inslag av små färgduttar i rött, brunt och grått. Jag har börjat på snicketarna, som kräver betydligt mer av den som stickar än vad mina påskstrumpor gjorde. Det ser nog rätt kul ut när jag stickar med tandpetare...