tisdag 18 november 2008

Randig tröja


Oj, vad jag var arg när jag fick det här tyget och inte det jag hade beställt. De gröna ränderna är så intensiva att de nästan sticker i ögonen, så tyget har blivit liggande. Men en dag råkade jag se det tillsammans med något cerise och kom äntligen på vad det var som behövdes för att få ränderna att funka. För visst funkar det här?

Samma tröjmönster som alla de senaste tröjorna. Tre storlekar. Kul.

Mönster: Grue och Strand ”Sy sejt Børnetøj” modifierade till storlek 1–2 år, 2–3 år och 3–4 år
Tyg: Eisertrikå och mudd från lokala butiken
Kul: att tyget hittade hem

8 kommentarer:

Anonym sa...

Funkar jättebra.
/klockarbarn

Y sa...

japp, funkar!

OttoPippi sa...

Det funkar! Jätteschysst färgkombo!!

Hello sa...

YES!! Vilken tröja!!!

Strömming sa...

jupp visst funkar det!!!

Anonym sa...

Hej, så roligt att se en fri och sprallig textil-hörna som denna! Jag har en fråga och undrar om du kan hjälpa mig med den? Jag söker med ljus och lykta på nätet efter tunn, snygg, mönstrad bomullstrikå som man kan sy en vuxen-top/tunika av. Jag tänker på sånt smidigt lätt stretchat tyg som de stora modekedjorna har i de flesta toppar nuförtiden. Jag har sökt på trikå, jersey, tricot fabric och you name it men hittar inte vad jag söker. Tacksam för svar:)

Botilda sa...

Det är jättevårt att hitta fina trikåer, tycker jag. I Sverige skulle jag kika på MG-tyger.se. Om du kan tänka dig att beställa från USA kanske du hittar något på www.sewzannesfabrics.com eller thefabricfairy.com.

Anonym sa...

Åh..tack! Ska kolla in tipsen!