torsdag 5 april 2007

Påskgult och sommargult

Jag har en plan för de solgula kläderna till i vår och sommar. Här ser ni en del av den planen – troligen tillkommer ett par gula muddbyxor i velour också. Den randiga tunikan är ju klar och nu väntar jag på

  • mer tyg från e-slöjd
  • mönster från Ottobre
  • att Sprallinen ska vakna så vi kan gå till Tygverket, som jag hoppas har skärtorsdagsöppet, och köpa den blommiga trikån.

6 kommentarer:

pippilotta sa...

Fina skisser du gjort och vilka fina tyger. Det kommer bli superfint. Eftersom jag nu är helt såld på både orange och blommor så va det inte så bra att jag råkade kolla in Tygverkets hemsida... benen kommer styra dit oavsett vad plånbok och hjärna säger :-)

sassamamma sa...

Oj, det där Tygverket kände jag inte till. Tack för tipset! Det får bli en tur dit... snart!

Jättefina kläder du har sytt!

Botilda sa...

Tack Pippi och Sassamamma, men köp nu inte allt det orangeblommiga tyget. Vi kom aldrig dit igår eftersom Sprallinen vaknade med feber. Däremot kom två tidningar från Ottobre, så jag kunde drömma om kommande storverk ;-)

Charleston sa...

Det blommiga trikåtyget är ju underbart! Vill också ha den kollektionen!! :-D

Botilda sa...

Charleston, ska vi byta, ska vi byta, ska vi byta kollektioner med varandra ;-) Nå, du vet ju var tyget finns. Fast jag anar att du rätt snart inte kommer att ha så mycket sytid längre (jag är lite avis på dig - vill gärna vara med om det en gång till)!

Klockarbarn sa...

Fin fina färger. Jag använder ju samma fast i min stickning.
Nyfiken på ditt färdiga resultat.