onsdag 12 december 2007

Ett hur piffigt paket som helst!


Igår låg ett paket i brevlådan. Det kändes för litet för att vara hemlispaketet så jag blev rätt fundersam. Tills jag öppnade och såg vad som låg i. Världen bästa Klockarbarn har skickat sin pay it forward-present till mig, och det var inte en present utan tre. Tack så jättemycket!

Sprallinen fick en fin och varm, tovad mössa. Den måste varit skön för det var den hon satte på sig i morse när vi skulle gå till dagis. Hon fick också en kjol i det fantastiska hjärttyget. Vi provade i går kväll, och i morse sade hon bestämt att hon skulle ha ”schol” på sig. Pekade på hjärtana och började sjunga ”bank, bank, bank, bank hjärtat slår” som är en sång de sjunger på dagis. Hon var nog lite stolt över sina nya kläder! I paketet fanns också ett näsduksfodral i lite annorlunda tappning. Mycket snyggare än bara de vanliga plastfodralen!

(Dessvärre går det inte att fånga den unga damen på bild längre, eftersom hon aldrig är still. Därför blir det ingen bild med modellen. Jag förstår inte hur ni andra med tvååringar lyckas.)

7 kommentarer:

KLOCKARBARN sa...

Men så kul. Bank, bank...hjärtat slår...hur gulligt som helst. De är så söta när de sjunger de små. Min minsta nynnar mest men så kommer det ett ord och då kan man lista ut vilken sång det kan vara...Lilla snigel blir t ex: "att dej" nynna nynna nynna.
Sjungande barn är det bästa som finns.

Thea sa...

Jösses! Vilka jättefina grejer du fick. Det skapar ett visst tryck på oss andra!

Botilda sa...

”Atta dej” sjungs minsann här hemma också ;-) Liksom ”miatt råer” - fundera på den! Sprallin vill sjunga om allt, och när hennes trötta föräldrar inte orkar hitta på sånger om skruvmejslar, miniräknare och dagiskompisar så har hon börjat göra det själv. Väldigt sött.

Thea, visst sätter det en hög standard för kommande paket. Men jag blev så himla glad och vill gärna göra så gott jag kan för att mina tre mottagare ska bli lika glada.

mimmi sa...

Superfina grejer, verkligen en kjol i min smak! Gud vad duktiga alla blogg-pysslare är. :)

Anonym sa...

Man kan ju bli minst lika glad för en present som för tre. Låt ribban ligga kvar där ni vill ha den och låt inte mig påverka er.

Jag gissar förstås på "Midnatt råder". Min 3åring sätter alla sina gosedjur i soffan, sätter sig bredvid och talar om för mig att det är hennes kompisar. Gulligt men jag blir orolig också. Stackarn, är hon så ensam? Det är snart dags för dagis och då får hon "riktiga" kompisar...
/klockarbarn

Botilda sa...

Klockis, du har så rätt. ”Miatt råer tystihuuuuuuuuuset”. Vad spännande att det närmar sig dagis! Och förhoppningsvis ett bra ”jobbis” för dig (pappa Sprallins ord för det han åker till på morgnarna).

KlaramedK sa...

jag instämmer i kören om standarden på Pay-it-forward-paketen! ojojoj, man har ju i och för sig ett år på sig, men nog vore det skönt om man klarat av dem före jul...men vilken jul kan man ju välja!! ;=)