fredag 14 december 2007

Hemlispaketet 2


Jag har också fått paket! Titta vad fina den vita kjolen med tryckta hjärtan och de gula muddbyxorna är. Jag är så imponerad av er som trycker tyger själva; det vill jag också prova, men finns det tid och plats i mitt liv för det? Avsändaren tyckte att vi kunde använda kjolen som utklädningsplagg, men det kommer inte på fråga! Den är jättesöt. Byxorna är sydda i den beroendeframkallade Hilcovelouren. Den är verkligen ljuvlig och gult är så glatt och fint.

I paketet låg också röd fleece och mörkorange stretchfrotté. Frottén har jag redan planer för och jag håller tummarna för att den ska funka ihop med kanintyget som ska komma när som helst. God choklad fanns det också i paketet liksom en tvillingnål för stretchtyger och ett måttband. Här ska sys i härliga mustiga färger!

Jag ska erkänna att jag blev lite förvillad av trycket och gissade först på Yrväder. Men det var något som inte stämde. Så jag tjuvkikade... och skickar ett stort tack till Carolina på Villevalle!

9 kommentarer:

Charleston sa...

Vilket härligt paket. Jag tycker mig se att det är dina höstfärger! :-)

Carolina sa...

Härligt att du tyckte om det! Bra idé det där med frottén oc kanintyget, jag har ju mer kvar här hemma.

Gekko sa...

Underbart paket! Jag har också av den gula Hilcovelouren hemma nu och har lite svårt att bestämma mig för vad den skall få bli. Byxor är ju ett säkert kort!

Carolina sa...

Jag brukar sy fast namnlappen i högra benmudden.

Carolina sa...

Jag lånade bilden från dig hoppas det är OK.

Jes sa...

Vilket kanonpaket, vilka jättefina kläder och fina tyger. Förstår att du är nöjdmed ditt paket.

Botilda sa...

Byxorna invigda och till full belåtenhet! De kommer nog att räcka ett tag, men passar ändå bra nu. Det enda är att jag kanske får sätta dit en annan benmudd, för den stramar lite lite.

Gekko sa...

Jag smyger in här för att se om det finns något kanintygsalster:-) Har lite kaninabstinens själv och vill gärna se vad ni andra får till!

Ha en trevlig jul!

Botilda sa...

Njae, skulle så gärna vilja, men resa till Tyskland, jul och resa till ön kommer emellan. Först efter nyår finns bättre syutsikter. Om jag inte stjäl lite tid från familjen någon kväll.