fredag 26 oktober 2007

Tack, Hemlis!

Det var helt rätt dag att få paket! Sprallin har varit dunderförkyld sen i måndags och sambon bortrest sen förra fredagen – gissa gnällfaktorn här i hemmet... Och dessutom fyller jag år i morgon, så det passar verkligen toppen med ett paket idag!

Har ni sett så otroligt färgmatchat? Imponerade aubergin!

En fin klänning till Sprallin. Ett fleecetyg som jag redan har planer för (å, varför kan inte dygnet har några extratimmar?) och muddväv som går ton i ton. Mycket bra! Sen två lite mindre tyger som ska få ligga till sig lite – prinsesstyget är av mjuk flanell. Ett grönt band därtill och en barbamamma att stryka på. Tre små doftljus och ett stort blockljus på fat, det kommer att bli fint på födelsedagsbordet i morgon. Till sist kaffe ”med toner av jasmin och choklad”. Jag tror jag sätter på en kopp så snart jag skrivit klart här.

Sprallin provade den fina sammetsklänningen direkt och den passar jättebra. Kanske blir det den hon får ha på sig på kusindopet nästa helg? Hon var, som synes, väldigt nyfiken på allt som låg i mammas paket och blev lite putt när jag inte ville öppna kaffepaketet just då. Men vi tände det stora ljuset både till mellis och middag. Fint!

Tack snälla hemlis! Så himla glad jag blev över paketet. Hoppas verkligen att den som får/fått mitt paket blir lika glad. Ja, att vi alla blir det, så klart. Ska jag våga gissa? I så fall gissar jag på Doris Daisy. Rätt? Fel?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket grymt paket du fått! Nu får man ju värsta prestationsångesten!

Anonym sa...

Jättefint. Kul med färgmatchning. Klänningen är så fin på.
//Klockarbarn

Hemsytt sa...

Det är så kul att läsa/se era hemlis byten, trots att jag själv inte är med. Klänningen var jättesöt på henne, de andra presenterna var inte heller fy skam.

Doris Daisy sa...

Men hallå? Var det så enkelt? Eller är det för att jag har försagt mej?
Skönt att klänningen passade. Banden var jttesvåra. Håller med föregående talare om att vi tar sybehör stället för band nästa gång...

Doris Daisy sa...

...Och grattis på födelsedagen!

Anonym sa...

Det var bra gissat. Det hade jag aldrig klurat ut. Bra jobbat.
//Klockarbarn

Gekko sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!

Gekko sa...

Och jättefint paket förresten!! Klänningen var ju hur fin som helst!

Botilda sa...

Elementärt min käre Watson... Nä, jag fick bara en känsla som tydligen var rätt. Gillade att du ersatte ett band med muddväv!

Nu har jag firat födelsedag lite stilla, sambon har kommit hem och Sprallin är frisk. Livet är gott igen!

mammaM sa...

Grattis i efterskott vännen!

Charleston sa...

Åh, vilken fin hemlis! :) Verkligen fin! En sån underbar klänning! Imponerad!

Kul med paket lagom till födelsedagen också. Grattis! :-)

Fin avslutning på sjuklingveckan också!

Jes sa...

vilket underbart paket, superfin klälnnig, jättefin på din dotter. Efter som temat var följt så bra skulle jag nog gissat på Doris daisy oxå, hon kom ju på temat:) Ännu en gång super paket. Väntar med spänning på mitt.

Doris Daisy sa...

Hej! Lånar din bild :o)

Doris Daisy sa...

Hej! Lånar din bild :o)

Gekko sa...

Hej! Jag har svarat på och åtgärdat din kommentar i Hemlisbloggen:-)