fredag 1 juni 2007

Papperspyssel


Lite pyssel blev det i alla fall igår. Det blev ett glittrigt rosa minialbum som tack-för-besöket-kort till min guddotter. Hon är sedan något år inne i värsta rosa glitterperioden... Jag framkallade (heter det så fortfarande när bilderna är digitala?) bilder från vårt besök på Crimson och köpte rosa papper i vanliga pappersbutiken. Resten är sånt jag hade hemma; det börjar bli en del. Här syns bara omslagssidan med fönstret jag klippte ut med nagelsaxen... Omslaget är vikt på tre så att fotot och baksidan av klämmorna inte syns när man öppnar albumet. Insidorna är underdekorerade om man jämför med annan scrapbooking – men jag gillar dem så och de ska hålla för en femårings bläddrande. Bladen sydde jag ihop med silvergarn och så knöt jag en liten tofs av resterna. Hoppas att hon tycker om det!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fint. Å kolla....där är dottern också i den nya förklädesklänningen med omlott i ryggen ;-)
//Klockarbarn

Botilda sa...

Just det! Faktiskt har hon en hemsydd tröja under klänningen också. (Men lilla rosa femåringen tyckte inte att dottern hade fina kläder... Inget i rosa och inget som glittrar...)

mamman pysslar sa...

Åhh vad fint. Men jag blir nyfiken på hur det ser ut inuti...

Botilda sa...

En kvadratisk bild på varje sida (med vit ram och svart rits - Botilda <3 Crimson) och så olika nyanser av rosa papper som blad dekorerade med transparant rosa papper med rosa blommor samt lösa fjärilar, blommor och hjärtan. Som sagt väldigt enkel, men det blev fint. Nu är den på väg till sin mottagare och går inte längre att fotografera...